SPOŠTOVANI ČLANI, SODELAVCI IN DRAGI BRICI

Datum: 20-03-2020

SPOŠTOVANI ČLANI, SODELAVCI IN DRAGI BRICI

 

V Kleti Brda pozorno spremljamo in reagiramo na razvoj dogodkov v zvezi z epidemijo Korona virusa, ki tako hitro in drastično spreminja naše vsakdanje življenje in svet.

V takih sončnih pomladnih dneh težko dojemamo, obseg nevarnosti, vendar je dovolj videti kaj se dogaja v sosednji državi, da si zares potrudimo narediti vse kar je možno, da preprečimo najhujše.

Prva prioriteta v teh nepredvidljivih okoliščinah je skrb za zdravje vsakega posameznika in s tem cele skupnosti. Izogibanje nenujnim osebnim stikom in dosledno upoštevanje navodil pristojnih oblasti je daleč najučinkovitejši in trenutno skoraj edini zares učinkovit ukrep za zajezitev epidemije.

V takih premerih se izkažejo prednosti življenja na podeželju.

Vsi poslovni sestanki, promocijske in druge aktivnosti doma in v tujini so odpovedane. Prodajni del kleti ohranja stalne stike s kupci video konferencami , emaili in po telefonu. Vse v želji, da bi blagovni tokovi stekli takoj, ko bo mogoče.

Proizvodni del kleti deluje v skrčenem obsegu. Pripravljamo in odpremljamo sicer redka, zato pa še toliko bolj dobrodošla naročila. Del zaposlenih je doma in v zvezi s tem bomo ravnali v skladu z ukrepi in možnostmi, ki so predvidena za gospodarstvo.

Druga prioriteta je zagotavljanje nujnega repromateriala v Agrariji, da bo čimmanj motenj v sezoni, ki prihaja. Prosimo, da res dosledno spoštujete navodila v Agariji, da ne bi prišlo do okužb in posledično zapiranja trgovine. Svetovalna služba je dostopna na mailu in gsm.

Vsak prihodnji dan bo prinesel nove okoliščine in samo z disciplino in strokovnim ravnanjem bomo omejili neizbežne negativne posledice in ohranili kar najboljše izhodišče za naprej.

 

OSTANIMO ZDRAVI!                                                                                                    Klet Brda z.o.o.

 

Marec 2020

« Seznam novic

 

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.